امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

دانلود تحقیق كوره های الكتریكی 38 ص

دانلود تحقیق كوره های الكتریكی 38 ص دسته: مکانیک
بازدید: 3 بار
فرمت فایل: zip
حجم فایل: 1349 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 37

دانلود كوره های الكتریكی 38 ص تحقیق كوره های الكتریكی 38 ص مقاله كوره های الكتریكی 38 ص كوره های الكتریكی 38 ص

قیمت فایل فقط 15,600 تومان

خرید

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 37 صفحه

3-2 كوره های الكتریكی تولید و ذوب آلومینوم در مقادیر زیاد و برای اجتناب از اكسیداسیون مذاب و جلوگیری از ورود گازهای ناشی از احتراق سوختگیهای فسیلی و افزایش كیفیت مذاب آلومینوم كوره های الكتریكی در انواع كوره های مقاومتی بوته ای ، روبرو كوره های القائی مورد استفاده قرار می گیرند .
مكانیسم اصلی كوره های مقاومتی استفاده از گرمای حاصل از مقاومت میله ( الكترودهائی ) در مقابل عبور جریان می باشد .
معمولا مقاومت ها از نیكروم ( نیكل ، كرم ، آهن ) و كرومل ( اهن ، كروم ، آلومینوم ) ساخته می شوند .
در نوع كوره های مقاومتی بوته ای كه با ظرفیت حداكثر 500 كیلوگرم به كار می روند ، بوته از چدن خاكستری ساخته می شود و قدرت الكتریكی این كوره معمولا 40 تا 80 كیلو وات می باشد.
كوره های روبرو الكتریكی و بوته ای مقاومتی تفاوت چندانی با آنچه در قسمت های قبل گفته شد ندارند و فقط تفاوت عمده در منبع حرارتی است كه الكتریكی و مقاومتی بوه و از این رو كنترل حرارت و كیفیت محصول بهتر و مطلوب تر می باشد.
در بعضی از كوره های مقاومتی بوته از فلز ساخته می شود و مكانسیم را طوری تهیه می كنند كه بوته مركز و هسته اصلی مقاومت و ایجاد حرارت باشد.
1-3-2 كوره های القائی كوره های القائی از نظر افزایش ظرفیت و تقلیل مصرف انرژی نسبت به كوره های مقاومتی دارای مزایائی می باشند.
این كوره ها در ظرفیت های مختلف قادر به ذوب 15كیلوگرم تا چندین تن آلومینوم هستند.
در این كوره ها هیچ گونه فعل و انفعال شیمیائی كه باعث افزایش ناخالصی و تغییرات تركیبی مذاب گردد، انجام نمی شود و علاوه بر آن به دلیل عدم استفاده الكترود امكان ورود ناخالصی های مواد از طرق مكانیكی نیز امكان پذیرنیست و از نظرمسائل الكتریكی محدودیتی برای افزایش درجه حرارت ندارند.
تا سال 1950 فقط كوره های القائی با فركانس زیاد مورد استفاده قرار می گرفت كه از نظر نیاز به تاسیسات و ژنراتور ها و همچنین ظرفیت بسیاركم ، از نظر سرمایه گذاری و هزینه تمام شده مقرون به صرفه نبود.
در سال 1950 استفاده از كوره های القائی با فركانس كم ( 50 تا 60 سیكل ) بدون هسته و كانال جریان ( ساده ) آغاز گردید كه بنحو قابل ملاحظه ای هزینه سرمایه گذاری و قیمت تمام شده تقلیل پیدا كرد و افزایش ظرفیت و كارآئی آنها به سرعت بالا رفت بطوریكه امروز كوره هائی باظرفیت 70 تن چدن و 500/17 كیلو وات قدرت در مورد كوره های القائی با هسته و كانال جریان و 260 تن و 4000 كیلو وات قدرت در مورد كوره های القائی ساده مورد استفاده قرار می گیرد .
كوره های القائی به سه دسته : كوره های فركانس كم بدون هسته و كانال جریان كوره های فركانس كم با هسته و كانال جریان و كوره های فركانس زیاد، تقسیم می شوند كه استفاده از دو نوع اول رو به افزایش می باشد.
كوره های القائی نوع اول بسیار ساده و مشتمل بر بوته و سیم پیچ های جریان است كه به وسیله آب همواره خنك می شوند در حالی كه در كوره های نوع دوم مذاب بین دو قطب اصلی ( هسته ) جریان پیدا می كند .
تفاوت عمده این دو نوع كوره در استفاده از جریان برق و تبدیل به انرژی حرارتی می باشد.
كوره های نوع اول بیشتر در مورد ذوب شمش و قطعات بكار می روند و كوره های نوع دوم برای فوق ذوب ، تصفیه ، كنترل و

قیمت فایل فقط 15,600 تومان

خرید

برچسب ها : دانلود كوره های الكتریكی 38 ص , تحقیق كوره های الكتریكی 38 ص , مقاله كوره های الكتریكی 38 ص , كوره های الكتریكی 38 ص

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر